Siirry suoraan sisältöön

Hankkeen päätöstapahtuma: Vihreä elinkaari – pienistä ympäristöteoista elinkaariajatteluun

Tervetuloa Digi+Hiiletön-hankkeen päätöstapahtumaan viihtyisään tapahtumakeskukseen Pikku-Finlandiaan.

Ajankohta ja paikka: ma 30.10.2023 klo 11:45-16:30, Pikku-Finlandia, Karamzininranta 4, Helsinki.

Ohjelmassa kiinnostavia puheenvuoroja vihreään elinkaariajatteluun liittyen. Lisäksi kerromme hankkeen päätuloksista – miten Digi+Hiiletön-hanke on onnistunut tukemaan Uudenmaan matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan pk-yrityksiä omissa kehitysprojekteissaan matkalla kohti vihreää siirtymää. Tapahtumassa kuulet myös uudistuvan Finlandia-talon suunnitelmista.

Tutustu ohjelmaan ja Ilmoittaudu mukaan live-tapahtumaan 8.10.2023 mennessä.

Tapahtuma on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille, suuntautuen erityisesti matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan pk-yrityksille ja sidosryhmille. Aikaa on varattu myös verkostoitumiselle. Lämpimästi tervetuloa mukaan!