Siirry suoraan sisältöön

Hankkeen webinaaritallenteet

digitalisaatiota ja vihreää siirtymää kuvaava kuva

Kiinnostaako vastuullinen, digivihreä kehittäminen matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan pk-yrityksessä? Digi+Hiiletön-hankkeen aikana olemme järjestäneet lukuisia webinaareja sekä digitalisointiin että vihreään siirtymään liittyen.

Webinaareihin olemme kutsuneet mukaan myös alan asiantuntijoita jakamaan omia kokemuksia, näkemyksiä ja case-esimerkkejä. Keskustelua johtaa hankkeen asiantuntijat Haaga-Heliasta ja Turun AMK:sta Digi+Hiiletön-hanketiimistä.

Webinaarien teemat: 1. Digi kohtaa vihreyden – uudet teknologiaratkaisut ekotehokkuuden tukena, 2. Datanhallinta ja järjestelmien väliset integraatiot MaRaTa-alalla, 3. Digitalisoinnin vaiheet, menetelmät ja kokemukset, 4. Standardit ja sertifikaatit pk-yrityksen kehittämistyössä, 5. Miten mitata vihreää siirtymää – näkemyksiä ja työkaluja.

Pääset katsomaan hankkeen kaikki omat webinaaritallenteet tästä linkistä.