Siirry suoraan sisältöön

Pk-yritysten kokemuksia hankkeen matkassa

Miten ottaa askelmerkkejä liiketoiminnan vastuullisessa kehittämisessä – miten hyödyntää digitalisointia matkalla kohti vihreää siirtymää? Tässä videossa kuulet viiden hankkeessa mukana olleen yrityksen edustajan omia kokemuksia ja näkemyksiä. 

Mitä hyötyä ja oppeja Digi+Hiiletön-hankkeessa mukana olleet Uudenmaan MaRaTa-alan pk-yritykset ovat kokeneet saaneensa? Minkälaisia digivihreitä kehitysaskeleita he ovat ottaneet omissa kehitysprojekteissaan?

Saat myös vinkkejä, miten kannattaa lähteä liikkeelle ja mitä ottaa huomioon, kun lähtee liikkeelle – elämänviisauksia unohtamatta.

Katso 10 minuutin video pk-yritysten kokemuksia hankkeen matkassa tästä.

Haaga-Helian ja Turun AMK:n Digi+Hiiletön-hankeessa tarjotaan tukea MaRaTa -alan pk-yritysten omien kehittämisprojektien käynnistämiseksi ja toteuttamiseksi sekä laajempaa näkemystä erilaisista vihreän siirtymän ja digitalisaation tarjoamista ratkaisumalleista. ESR-rahoitteinen hanke (2022-2023) rahoitetaan osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.