Siirry suoraan sisältöön

Tutustu käsikirjaan: Digihiiletön mahdollisuus – kehittämissuosituksia matkailu- ja ravintola-alan yrityksille

vihreä siirtymä, kasvudiagrammi versoilla

Digi+Hiiletön-hankkeessa työstettiin hankkeen aikana syntyneistä tuotoksista, opeista ja kokemuksista käsikirja matkailu- ja ravintola-alan yritysten digivihreän kehittämistyön tueksi. Verkkojulkaisuna tuotettu käsikirja koostuu hankkeen monialaisen asiantuntijatiimin artikkeleiden pohjalta yhdeksi kokonaisuudeksi. Julkaisun työryhmässä on ollut sekä matkailu- ja ravintola-alan asiantuntijoita, että myös vihreän siirtymän ja digitalisoinnin asiantuntijoita Digi+Hiiletön-hanketiimistä.

Käsikirjan luvuissa on huomioitu tämän asiantuntijatyöryhmän hankkeen aikana kertyneet yrityskehittämiskokemukset hanketoimijoiden omaan asiantuntijuuteen pohjautuen. Tavoitteena on ollut luoda käsikirjasta laaja mutta kompakti kokonaisuus, jossa tarjotaan monipuolinen näkemys matkailu- ja ravintola-alan (MaRa) yritysten kehittämistoimenpiteisiin.

Miten luet käsikirjaa? Voit lukea käsikirjaa kronologisessa järjestyksessä tai itsellesi ajankohtaisista teemoista. Sisällysluettelosta pääset helposti navigoimaan juuri sinulle tärkeään teemaan, johon kaipaat vinkkejä ja tukea. Kirja sisältää myös tehtäviä, joita pääset lataamaan omalle koneellesi ja täyttämään. Näin voit kerätä itsellesi samalla muistiinpanosi tehtävistä talteen. Kirja sisältää myös runsaasti MaRa-alan yritysten case-esimerkkejä.

Pääset tutustumaan käsikirjaan tästä.

Antoisia lukuhetkiä!