Siirry suoraan sisältöön

Destinaatioihin tutustumista Lohjalla ja Hangossa

tiimi Hangon vesitornissa

Hanketiimi kävi tutustumassa helteisen elokuun lopussa 28.-29.9.2023 Uudenmaan alueen kahteen desinaatioon; Lohjan ja Hangon matkailualueisiin. Käynti oli verkostoitumis- ja yhteistyömielessä tärkeä hankkeelle. Saimme kuulla molempien alueiden matkailun ajankohtaisia kuulumisia. Destinaationäkökulma on ollut hankkeessa keskeisessä roolissa, sillä niiden kautta yksittäiset matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan yritykset kytkeytyvät paikalliseen matkailualueeseen.

Lohjalla käyntikohteena oli Tytyrin elämyskaivos, jossa pääsimme Lohjan matkailupäällikkö Jarkko Koskenmäen johdolla kuulemaan uudistuneen elämyskaivoksen toiminnasta, tulevaisuuden suunnitelmista sekä itse kokemaan peikkoluolan elämyksellisyyden. Koneen ultramoderni hissi kaivoksen uumeniin oli vaikuttava kokemus myös ja koko aktiivisen kaivoksen historia nykypäivän toimintaa unohtamatta.

Hangossa meidät vastaanotti Hangon matkailupäällikkö Kira Marschan. Vierailukohteena tutustuimme vesitorniin ja perinteiseen Hanko Regatta Spa hotelliin, Casinoon ja Silversand leirintäalueeseen. Paikaillisen yrittäjän kokemuksista ja Silversand leirintäalueen kehittämissuunnitelmista pääsimme kuulemaan Resort Manager / Partner Kaj Nygårdilta. Samalla pääsimme hänen opastamana tutustumaan tähän upeaan merelliseen miljööseen. Hangossa matka taittui tietysti digihiiletön-hengessä perinteisillä Jopoilla!