Siirry suoraan sisältöön

Yritysten kokemuksia hankkeessa mukanaolosta

asiantuntijat katsovat näyttöä yhdessä

Digi+Hiiletön-hankkeeseen osallistuneet matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan yritykset ovat saaneet hankkeen asiantuntijoilta apua yrityksen omaan kehitysprojektiin. Projektien tarkoituksena on ollut löytää yhdessä ratkaisuja tarvelähtöisesti pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen digitalisaatiota hyödyntäen.

Tavoitteena on ollut tarkastella ja löytää uusia mahdollisuuksia esimerkiksi digitaalisten toimintaprosessien ketteröittämiseen tai varastonhallintajärjestelmien integroimiseen. Myös tarinankerronta ja yritysten muutoskyvykkyys on ollut yhteisinä teemoina – kaikkien toimenpiteiden tähdätessä samalla myös yrityksen vihreän siirtymän edistämiseen.

Haastattelimme mukana olevia yrityksiä heidän kokemuksistaan hankkeesta. Mikä innosti heitä lähtemään mukaan? Mitä hyötyä he ovat kokeneet saavansa hankkeen asiantuntijapalveluiden kautta? Entä mitä he ovat oppineet ja minkälaisia vinkkejä heillä on antaa muille oman kokemuksensa perusteella? Lue yritysten ajatuksista Nora Lappalaisen koostamana eSignalsin blogikirjoituksesta: asiantuntijoilta apua digivihreään kehitysprojektiin.