Siirry suoraan sisältöön

Webinaari: kiertotalous matkailualalla

Hankkeen kolmas yhteistyöwebinaari järjestettiin 16.5.2023 klo 9-11 jälleen erittäin ajankohtaisella teemalla: Kiertotalous matkailualalla. Tässä webinaarissa pääset tutustumaan kiertotalouden mahdollisuuksiin matkailupalveluiden toteuttamisessa. Kiertotalous on toimintatapa vähähiilisyyden, resurssiviisauden ja kustannustehokkuuden kehittämiseksi.

Webinaarissa käydään läpi muun muassa seuraavia teemoja: Mitä kiertotalous tarkoittaa ja miten yritys voi hyödyntää sitä liiketoiminnassa? Mitkä ovat Suomen kiertotaloustavoitteet ja mikä on yritysten rooli tässä? Mikä on ajankohtaista nyt ja tulevaisuudessa? Ohjelmassa kiinnostavia ja ajankohtaisia puheenvuoroja seuraavista organisaatioista: Sitra, Syke, BusinessOulu, Gomore, Royal Djurgården.

Webinaaritallenteen pääset kuuntelemaan tästä.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Carbon Neutral Experience, Kestävää Nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi, Digi+Hiiletön ja Sustainable Tourism Mobijlity -hankkeet.