Siirry suoraan sisältöön

Webinaari: standardit ja sertifikaatit pk-yrityksen kehittämistyössä

palkat, vihreään siirtymään liittyviä symboleita

Mitkä ovat oleellisia kysymyksiä, joita miettiä standardien ja sertifikaattien yhteydessä? Minkälaisia kokemuksia matkailualan yrityksellä on standardeista ja sertifikaateista kehittämistyön tukena?

Digi+Hiiletön-hankkeen 17.4. klo 9:30-11 webinaari pureutui tähän tärkeään teemaan asiantuntijoiden johdolla avaamalla standardeihin ja sertifikaatteihin liittyviä käsitteitä, tavoitteita, hyötyjä ja tulevaisuuden näkymiä. Mukana myös mielenkiintoisia yrityspuheenvuoroja.

Webinaarin teemaan johdattelee Turun ammattikorkeakoulun yliopettaja Jarmo Ahonen käymällä läpi käsitteitä – mitä standardit, sertifikaatit ja merkit ovat sekä avaamalla yleisimpiä standardeja ja tulevaisuuden näkymiä. Hakamaan Lammastilan yrittäjä / asiantuntija Maija Suutarinen kertoo mitkä ovat oleellisia kysymyksiä, joita miettiä standardien ja sertifikaattien yhteydessä.

Käytännön esimerkkinä webinaarissa on Case Nallikari, jossa Nallikari Seasiden myynti- ja markkinointijohtaja Hanna Tauriainen kertoo kokemuksia standardeista ja sertifikaateista kehittämistyön tukena. Webinaarin päättää Flowhousen asiantuntija / matkailustrategi Miikka Raulo antamalla katsauksen Suomen matkailualan digitaaliseen ekosysteemiin – onko siellä standardeja? Webinaarin juontajana toimii Turun ammattikorkeakoulun lehtori Annika Karppelin.

Webinaaritallenteen pääset katsomaan tästä

Webinaari on suunnattu matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan pk-yrityksille ja kaikille yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Tervetuloa kuuntelemaan!