Siirry suoraan sisältöön

Webinaari: asiaa energiasta

tuulimylly ja aurinkopaneeli

Hankkeen seuraava yhteistyöwebinaari ajankohtaisella energiateemalla järjestetään 30.3.2023 klo 9-12. Kohderyhmänä erityisesti matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan yritykset ja lisäksi alan kehittämisorganisaatiot.

Tule kuulemaan, miten voit optimoida energiankäyttöäsi muuttuvassa maailmantilanteessa. Tässä webinaarissa saat ajankohtaista tietoa energia-asioihin liittyen sekä kuulet mm. energiatuista, energiasopimusten kilpailutuksesta ja erilaisista energialähteistä. Webinaarissa inspiroidutaan myös yritystarinoista, joissa yritykset ovat onnistuneet energian käytössään.

Ilmoittaudu mukaan 27.3. mennessä: https://tapahtumat.novago.fi/energiawebinaari

Webinaarin järjestävät Novagon Carbon Neutral Experience-palvelu sekä Kestävää Nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi – ja Digi+Hiiletön -hankkeet.