Siirry suoraan sisältöön

Webinaari: asiaa energiasta

tuulimylly ja aurinkopaneeli

Hankkeen yhteistyöwebinaari ajankohtaisella energiateemalla järjestettiin 30.3.2023 klo 9-12. Kohderyhmänä erityisesti matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan yritykset ja lisäksi alan kehittämisorganisaatiot.

Miten voit optimoida energiankäyttöäsi muuttuvassa maailmantilanteessa? Tässä webinaarissa saat ajankohtaista tietoa energia-asioihin liittyen sekä kuulet mm. energiatuista, energiasopimusten kilpailutuksesta ja erilaisista energialähteistä. Webinaarissa inspiroidutaan myös yritystarinoista, joissa yritykset ovat onnistuneet energian käytössään.

Voit kuunnella webinaaritallenteen tästä.

Webinaarin järjestävät Novagon Carbon Neutral Experience-palvelu sekä Kestävää Nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi – ja Digi+Hiiletön -hankkeet.