Siirry suoraan sisältöön

Webinaari: Digitalisoinnin vaiheet, menetelmät ja kokemukset

Miten vauhdittaa liiketoiminnan digitalisointia? Asiaa ja käytännön vinkkejä 6.3. klo 9:30–11 Digi+Hiiletön-hankkeen maaliskuun webinaarissa.

Haaga-Helian yliopettaja Altti Lagstedtin puheenvuorossa lähdetään liikkeelle kahdesta digitalisoinnin ääripäästä: suunnitelmaohjatusta, vesiputousmallin mukaisesta kehittämisestä ja muutosohjatusta ketterästä kehittämisestä.

Käytännön projektista case: Hiihtokeskus Iso-Syöte & KIDE Hotel by Iso-Syöte. Markkinointipäällikkö Veinalotta Terentjeff kertoo projektin lähtökohtaisista tavoitteista, suunnittelun määrästä, menetelmistä, toteutuksesta ja tehdyistä korjauksista. Haastattelijana lehtori Päivi Penttilä Haaga-Heliasta.

Webinaaritallenteen pääset katsomaan tästä.

Webinaari on suunnattu matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan pk-yrityksille ja kaikille yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Tervetuloa mukaan!