Siirry suoraan sisältöön

Webinaari: kohti hiilineutraaliutta

Oletko miettinyt, miten päästä alkuun ja edistää hiilineutraaliutta omassa yrityksessäsi? Minkälaista viestintää yrityksesi voi hyödyntää? Mitä asioita ottaa huomioon kompensointiin liittyen?

Digi+Hiiletön-hanke järjesti Kohti hiilineutraaliutta -webinaarin 14.2.2023 yhteistyössä Länsi-Uudenmaan elinkeinoelämän ja yrittäjyyden kehittämisen asiantuntija Novagon Carbon Neutral Experience -hankkeen kanssa. Webinaarin ajankohtainen teema herätti suurta kiinnostusta ja kuulolla oli yli 100 osallistujaa matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alalta.

Voit kuunnella webinaaritallenteen tästä. Saat täsmätietoa ja vinkkejä mm. vastuullisuusviestinnästä ja kompensointisuosituksista. Kuulet myös webinaarissa julkistetusta pk-yrityksille tehdystä ”Askeleet kohti hiilineutraalisuutta” -käsikirjasta.

Webinaarin puheenvuorot: Askeleet kohti hiilineutraalisuutta -käsikirjan esittely,
Kaisa Merilahti / Ramboll, Yritysten käyttämät hiilineutraalisuusväittämät, Helka Julkunen / WWF, Hyvät käytännöt ilmastoyksiköinen käyttämiseen – kooste ympäristöministeriön ja maa- ja metsätalousministeriön uudesta oppaasta, Anna Pakkala / Gaia Consulting Oy, Glasgow’n ilmastojulistus matkailualalle, Liisa Kokkarinen / Visit Finland. Webinaarin hosteina: Atlas Juvakka / Novago ja Päivi Penttilä / Haaga-Helia.