Siirry suoraan sisältöön

Matkamessuilla yhteistyötä Helsinki Food Courtin kanssa

Digi+Hiiletön-hanke oli mukana Matkamessuilla 19.1. ja 20.1.2023 järjestäen yhteistyössä Helsingin kaupungin Helsinki Food Courtin kanssa hankkeessa mukana oleville pk-yrityksille sekä uusille tulokkaille kaksi tapahtumaa.

Torstaina kutsuimme mukaan hankkeesta kiinnostuneita matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan yrityksiä Helsinki Food Courtin tilaisuuteen, jossa ravintola-alan asiantuntijamme lehtori Annika Karppelin Turku AMK:sta haastatteli hankkeessa mukana olevaa Finlandia-talon keittiömestaria Mika Jokelaa ruokamatkailuun liittyen. Kiinnostava haastattelu käsitteli ajankohtaista teemaa: Kestävä tulevaisuus – vihreä siirtymä osana asiakasta houkuttelevaa toimintaa. Miten Pikku-Finlandia ja Finlandia-talo toimivat ja näkevät tulevaisuuden osana Helsingin ruokamatkailutarjontaa?

Molempien messupäivien pk-yritysten tapaamisissa verkostoiduttiin aktiivisesti mukana olevien yritysten kanssa, käytiin läpi hankkeen ajankohtaisia asioita sekä kierrettiin messujen kiinnostavimpia ekoinnovaatiokohteita hankkeen MaRa-alan asiantuntijan, Haaga-Helian yliopettaja Vesa Heikkisen johdolla. Jälleen tuli todettua kuinka inspiroivaa ja tärkeää on kohdata ihmisiä livetapahtumissa, joissa verkostoituminen pääsee ihan uudelle tasolle verratuna online-kohtaamisiin.

Lue Finlandia-talon Mika Jokelan haastatteluun liittyvä Nora Lappalaisen ja Annika Karppelinin blogikirjoitus Haaga-Helian eSignalsissa.