Siirry suoraan sisältöön

Webinaari: Datanhallinta ja järjestelmien väliset integraatiot

tietojärjestelmien välistä integraatiota kuvaava kuva, jossa kaavio ja ihminen taustalla puhelin kädessä tietokoneen äärellä

Mitä eri lähteistä tulevasta datasta on hyvä tietää ja ymmärtää? Mitä järjestelmiä MaRaTa-alalla voi hyödyntää – konkreettisia esimerkkejä kerätystä datasta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista myynnin ja varastonhallinnan näkökulmasta.

Digi+Hiiletön -hankkeen 31.10.2022 järjestetyn webinaarin tallenteen pääset katsomaan tästä linkistä.

Erityisasiantuntija Tiina Nokkala Turku AMK:sta johdattelee webinaarin teemaan yleisten datanhallinnan hyvien käytänteiden kautta. Käytännönläheisen näkökulman järjestelmiin ja niiden välisiin integraatioihin MaRaTa-alalla tuo myyntipäällikkö Nico Nysten Solteqista. Webinaaria isännöi Haaga-Helian ohjelmistokehityksen lehtori Kasper Valtakari.

Webinaari on suunnattu matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan pk-yrityksille ja kaikille yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Tervetuloa mukaan!