Siirry suoraan sisältöön

Webinaari: Älykkäät ruokapalvelut ja liiketoiminnan digitalisoimisen lähestymistapoja

henkilöllä pöydällä papereita, joiss erilaisia graafeja. Digitalisaation kuvitusta kuvassa mukana.

Millä työkaluilla matkailu- ja ravintola-alan yritykset voivat tehdä kustannussäästöjä ja parantaa ympäristötehokkuuttaan? Miten liiketoimintaa digitalisoidaan? Digi+Hiiletön-hanke järjesti 5.9.2022 webinaarin tästä juuri nyt erittäin ajankohtaiseksi nousevasta teemasta.

Metos-ryhmän toimitusjohtaja Sami Kuparinen kertoi älykkäistä ruokapalveluista. Lisäksi Haaga-Helian yliopettaja Altti Lagstedt kävi läpi eri lähestymistapoja liiketoiminnan digitalisoimiseen: mistä lähteä liikkeelle ja miten päästä maaliin?

Voit katsoa webinaaritallenteen täältä.

Webinaari on suunnattu matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan pk-yrityksille ja kaikille yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Tervetuloa kuuntelemaan!