Millä työkaluilla matkailu- ja ravintola-alan yritykset voivat tehdä kustannussäästöjä ja parantaa ympäristötehokkuuttaan? Miten liiketoimintaa digitalisoidaan? Digi+Hiiletön-hanke järjesti 5.9.2022 webinaarin tästä juuri nyt erittäin ajankohtaiseksi nousevasta teemasta.
Metos-ryhmän toimitusjohtaja Sami Kuparinen kertoi älykkäistä ruokapalveluista. Lisäksi Haaga-Helian yliopettaja Altti Lagstedt kävi läpi eri lähestymistapoja liiketoiminnan digitalisoimiseen: mistä lähteä liikkeelle ja miten päästä maaliin?
Voit katsoa webinaaritallenteen täältä.
Webinaari on suunnattu matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan pk-yrityksille ja kaikille yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Tervetuloa kuuntelemaan!