Siirry suoraan sisältöön

Digitalisaatio yrityksissä – mitä isot edellä…

Havaintojen mukaan digitalisaatio etenee suurissa yrityksissä yleensä nopeammin kuin pienissä yrityksissä. Tämä johtuu muun muassa siitä, että pienissä yrityksissä on vaikeampaa ylläpitää yhtä laajaa digitalisoimisen osaamista kuin suurissa, ja tällöin digitalisaatio näyttäytyy helposti enemmänkin haasteena kuin mahdollisuutena.

Digi+Hiiletön-hankkeen puitteissa järjestettiin suuryritysbenchmarkkaus, jossa käytiin läpi suuryritysten digitalisointiin ja digitalisointimenetelmiin liittyviä käytäntöjä. Mitkä asiat nousivat esiin keskustelutilaisuudessa erilaisten digitalisaatioon liittyvien käytäntöjen toimivuudesta ja yritysten osaamistarpeista suurissa yrityksissä?

Lue Altti Lagstedtin blogikirjoituksesta eSignalsista.